Hilton Hotel: Stansted

Fileturn are pleased to continue to build on their good working relationship with Hilton Hotels, with the refurbishment of the public areas at the Hilton Hotel Stansted.

The public areas were stripped out and refurbished throughout whilst the hotel remained fully operational. A temporary reception desk was installed for the duration.

New bespoke joinery reception ‘pods’, with a feature curved glazed wall behind and matching curved screens were installed throughout the reception area as a focal point and as section dividers.

Alterations to the structure were made to form a new connectivity area for guests in the reception area.

Bespoke joinery and specialist lighting created zoned areas in the bar and restaurant with different floor finishes and fixed or loose seating and furniture.

All work was completed on time and budget and Fileturn look forward to continuing to grow the relationship after another successful project for Hilton Hotels.